" " " " " "
top of page

INSTALLATEUR WARMTEPOMPEN,
AIRCO JOHAN UIT LANDEN

Laat u adviseren!

Kiezen voor een warmtepomp: meer dan verwarmen

Dat is kiezen voor een energiezuinige, milieuvriendelijke en innovatieve manier van verwarmen. Maar warmtepompen kunnen veel meer dan alleen verwarmen! Airco Johan kan voor een totaaloplossing in klimatisatie zorgen: verwarmen, koelen én ontvochtigen in één via airco en/of warmtepomp, waarbij de temperatuur geregeld wordt door luchtverplaatsing. Zo geniet u niet alleen tijdens de koude wintermaanden, maar het ganse jaar van deze slimme en energiezuinige investering. In een handomdraai creëert u een comfortabel binnenklimaat, terwijl de warmtepomp u helpt besparen op energiekosten.

Verwarming met warmtepomp in combinatie met een (bestaande) cv-ketel

Is uw bestaande gasketel eigenlijk nog niet aan vervanging toe of kunt u niet volledig overstappen naar een warmtepomp alleen omwille van budgettaire of technische redenen, maar wilt u wel de stap zetten naar duurzamer verwarmen? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een combinatie van een warmtepomp en bestaande cv-ketel de passende oplossing zijn. Zo hoeft u niet onmiddellijk te kiezen tussen uw bestaande gasketel of een nieuwe warmtepomp, maar haalt u wel een duurzaam alternatief in huis.

Waarom is een warmtepomp met airco iets voor u?
  • Verwarming, koeling en ontvochtiging in één

  • De warmtepomp kan ook geïnstalleerd wanneer u beperkte ruimte beschikbaar hebt

  • U kunt de temperatuur flexibel per ruimte instellen

  • U geniet van een maximum aan rendement, met een lagere energiefactuur

  • U kunt alle kanten op, met de keuze uit verschillende kwaliteitsmerken voor een oplossing die perfect bij u past

Naast de plaatsing van uw warmtepomp en/of airco kunt u uiteraard ook op ons rekenen voor een onderhoud of herstelling, ook al is uw warmtepomp of airco niet door ons geplaatst. Wij beschikken over een eigen technische dienst.

Contacteer Airco Johan in Landen voor een warmtepomp die perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie thuis of in uw bedrijf.

bottom of page